Βιωσιμότητα

Φροντίζοντας το περιβάλλον, φροντίζουμε εμάς

Στο Cortiletto, είμαστε κάτι περισσότερο από ένα κατάλυμα - είμαστε ένα καταφύγιο για περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένους ταξιδιώτες που αναζητούν μια ουσιαστική σύνδεση τόσο με τον προορισμό όσο και με τον πλανήτη. Από τη στιγμή που θα περάσετε τις πόρτες μας, θα σας τυλίγει μια αίσθηση σκόπιμης πολυτέλειας που σέβεται και διατηρεί τη φυσική ομορφιά του περιβάλλοντός μας.

Η δέσμευσή μας για βιωσιμότητα είναι εμφανής σε κάθε λεπτομέρεια της διαμονής σας. Έχουμε υιοθετήσει καινοτόμα μέτρα ενεργειακής απόδοσης, όπως ηλιακούς θερμοσίφωνες και φωτισμό LED, για να ελαχιστοποιήσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση. Το σύστημα κλιματισμού μας διαθέτει πρωτοποριακή τεχνολογία αέρα inverter και συσκευές υψηλής ενεργειακής κλάσης, διασφαλίζοντας ότι η διαμονή σας είναι τόσο φιλική προς το περιβάλλον όσο και ευχάριστη.Αλλά η βιωσιμότητα είναι κάτι περισσότερο από μία μόδα της εποχής για εμάς - είναι τρόπος ζωής. Έχουμε επιμεληθεί προσεκτικά κάθε πτυχή της εμπειρίας σας, από τα βιολογικά (μη τοξικά) προϊόντα στο δωμάτιό σας μέχρι τις βιοδιασπώμενες συσκευασίες που χρησιμοποιούμε. Τα κλινοσκεπάσματα σας τα αλλάζουμε κατόπιν αιτήματος, μειώνοντας τα απόβλητα και διατηρώντας πολύτιμους πόρους.

Και δεν σταματάμε εκεί. Η αφοσίωσή μας στη βιωσιμότητα εκτείνεται στην ίδια την καρδιά της κοινότητάς μας. Κάθε πρωί, θα ξυπνάτε με ένα πλούσιο κρητικό πρωινό με φρέσκα φρούτα και λαχανικά που προέρχονται απευθείας από τοπικούς παραγωγούς. Απολαμβάνοντας παραδοσιακά πιάτα που βασίζονται στη μεσογειακή διατροφή, δεν θρέφετε απλώς το σώμα σας - υποστηρίζετε την τοπική οικονομία και διατηρείτε τις αιωνόβιες γαστρονομικές παραδόσεις.

Αλλά ίσως η μεγαλύτερη συμβολή μας στη βιωσιμότητα έγκειται στη δέσμευσή μας στον βιωματικό τουρισμό. Σας προσκαλούμε να βυθιστείτε στην πλούσια βιοποικιλότητα της ενδοχώρας του Ρεθύμνου, να εξερευνήσετε τα μαγευτικά φαράγγια, τα βουνά και τη θάλασσα και να ανακαλύψετε τον αυθεντικό Κρητικό τρόπο ζωής δίπλα στη ζωντανή τοπική μας κοινότητα.

Στο Cortiletto, η βιωσιμότητα δεν είναι απλώς μια επιλογή - είναι συλλογική ευθύνη. Επιλέγοντας να μείνετε μαζί μας, δεν επιλέγετε απλά ένα κατάλυμα - επιλέγετε να έχετε θετικό αντίκτυπο στον κόσμο γύρω σας. Καλωσορίσατε σε μια νέα εποχή προσεγμένων ταξιδιών, όπου η πολυτέλεια συναντά τη βιωσιμότητα και κάθε διαμονή είναι ένα βήμα προς ένα λαμπρότερο μέλλον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ